Με ψυχή και πάθος για τη νίκη

Μπορεί να μην έχει καταφέρει να σκοράρει ακόμα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ μετά κι από πέντε αναμετρήσεις, ωστόσο αυτό δεν λέει κάτι για κανέναν στην Ανόρθωση και αύριο στοχεύουν να κάνουν τα πάντα για να ξεπεράσουν το "εμπόδιο" του ΑΠΟΕΛ στο "Αντώνης Παπαδόπουλος".

Ο Αντρέ Πάους αναμένεται να παρατάξει χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές την ομάδα του, με τους Δημητρίου και Κάλβο να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα, ενώ ρόλο θα παίξει κατά πόσον θα βρεθούν στην ενδεκάδα και οι Λαΐφης και Εντέ.

Όποιος, όμως, κι αν αγωνιστεί, λίγη σημασία έχει για τον προπονητή της "Κυρίας", που ζήτησε από τους παίκτες του να εφαρμόσουν πιστά το πλάνο που έχει καταστρώσει και να καταθέσουν ψυχή και πάθος στον αγωνιστικό χώρο.

Το γεγονός ότι η ομάδα της Αμμοχώστου πρέπει να πετύχει επιτέλους γκολ κόντρα στους "γαλαζοκίτρινους" για να κερδίσει δεν τον... τρομάζει, αφού θεωρεί ότι οι "κυανόλευκοι" όχι μόνο δημιουργούν ευκαιρίες, αλλά το τελευταίο διάστημα έχουν πάρει για τα καλά μπρος στο σκοράρισμα, με αποτέλεσμα άπαντες να ευελπιστούν για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.