"Συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή"

Ο Αντρέ Πάους έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά την ισοπαλία 3-3 με το ΑΠΟΕΛ, αν και δεν ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στα τελευταία στάδια.

Ο προπονητής της Ανόρθωσης επεσήμανε αρχικά: "Ήταν ένα πολύ εντυπωσιακό παιχνίδι για τον κόσμο. Είχαμε ευκαιρίες και προϋποθέσεις στο πρώτο μέρος μέσα από αντεπιθέσεις και βάλαμε δυο γκολ. Όμως στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο και στο τέλος νομίζω ότι η ισοπαλία ήταν δίκαιη. Θέλω να πω ότι εμείς παίζουμε πάντα με τη νίκη, έτσι και σήμερα. Συγχαρητήρια και στον προπονητή του ΑΠΟΕΛ που έκανε αλλαγή τον Λάνιγκ, ήταν μια κίνηση Fair Play. Επίσης συγχαρητήρια στους παίκτες μου και ειδικά στον Λαΐφη που χθες είχε 39 πυρετό. Δυσκολευτήκαμε στο τελευταίο 20λεπτο όταν πετύχαμε το τρίτο γκολ. Ήμασταν πολύ νευρικοί και ουσιαστικά δεν παίξαμε ποδόσφαιρο. Συμφωνώ πως το παιχνίδι ήταν διαφήμιση για το Κυπριακό ποδόσφαιρο".

Μετά από ερώτηση για την οπιθοσχώρηση στο τέλος, αν ήταν θέμα κούρασης ή τακτικής: "Δεν ήταν θέμα κούρασης, ήταν περισσότερο ότι προηγούμασταν και περιμέναμε τον αντίπαλο να πιέσει για να σκοράρει. Προσπαθήσαμε στο μισό του γηπέδου να είμαστε συμπαγείς αλλά κάπου δεν τα καταφέραμε".