Επέστρεψε στις νίκες (Φώτος)

Δύο συνεχόμενες ήττες μετρούσε ο Άρης από Ομόνοια και Ανόρθωση, ωστόσο κόντρα στην Αγία Νάπα επέστρεψε στις νίκες. Η ομάδα του Εουγκέν Νεαγκόε κέρδισε το βράδυ του Σαββάτου (05/12) με 2-0 τους "πορτοκαλί" και πήρε το πέμπτο φετινό της τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν σχετικά δυνατά στο παιχνίδι με τον Μαραγκουδάκη στο 5΄  να χάνει κλασική ευκαιρία σε τετ-α-τετ. Από κει και πέρα, στο 24΄ ο Ελλαδίτης έφυγε στην πλάτη της άμυνας, αλλά την τελευταία στιγμή τον σταμάτησε ο Λαμπρόπουλος.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 56΄ η Αγία Νάπα έχασε την ευκαιρία του αγώνα, καθώς ο Νουρεντινόφσκι κρατήσε το μηδέν σε εξ επαφής σουτ του Στογιάνοφ έπειτα από μπαλιά του Μέρτακκα. 

Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, οι γηπεδούχοι απάντησαν με γκολ, όταν ο Μαραγκουδάκης έδωσε την πάσα στον Μπονιφέις ο οποίος έκανε το 1-0 μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς.

Στην συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και ο Άρης κατάφερε να ''κλειδώσει'' το τρίποντο στο 90΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αουρέλιο, μετά από παράβαση που υπέπεσε ο Μπάμπα επάνω στον Μαραγκουδάκη.

Τονίζεται πως στη φάση της παράβασης, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Κοσμά δέχθηκε κόκκινη κάρτα.

Άρης (Νεαγκόε): Νουρεντινόφσκι, Χριστοφόρου, Μποργκ, Οζίας, Ευσταθίου, Αουρέλιο, Παναγή (86’ Χαραλάμπους), Κυριάκου (46’ Μπονιφέις), Κύπρου, Μαραγκουδάκης, Πούλπο (57’ Ράντι).

Αγία Νάπα (Κοσμά): Μπρίντιγκαρ, Φίλγκεϊτ, Λαμπρόπουλος, Ρέινολντς (64΄ Μπάμπα), Μγκούνι, Λόβρεβιτς (43' Στογιάνοφ), Φούσκο, Αντωνίου, Ίμπσον, Μέρτακκας, Μάατσεν (67’ Γεωργίου)

Κίτρινες: Παναγή, Κύπρου, Αουρέλιο  / Φίλγκεϊτ', Αντωνίου, Φούσκο.

Κόκκινες: Μπάμπα.