Με τρεις… ανατροπές!

Μέταλλο… πρωταθλητή έδειξε το ΑΠΟΕΛ στο Σαββατιάτικο ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντ. Παπαδόπουλος».

Σε μια δύσκολη έδρα, η ομάδα του Τόρστεν Φινκ έδειξε χαρακτήρα και ενώ βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ, είχε… αντίδραση.

Δεν είναι σύνηθες φαινόμενο αυτό που πέτυχαν οι «γαλαζοκίτρινοι». Παίζοντας εκτός έδρας, απέναντι σε μια ομάδα που καιγόταν για την νίκη και που βρισκόταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση το ΑΠΟΕΛ βρέθηκε να χάνει με 1-0, με 2-1 και με 3-2.

Τρεις φορές λοιπόν η Ανόρθωση προηγήθηκε, τρεις φορές το ΑΠΟΕΛ απάντησε και όχι μόνο αυτό, αλλά είχε άλλες τόσες ευκαιρίες που σταμάτησαν στο δοκάρι, συν την απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Τζιμπούρ στις καθυστερήσεις.

Μια ομάδα που θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, δεν αρκεί να πετυχαίνει μεγάλες και άνετες νίκες ούτε να διαχειρίζεται σωστά τα παιχνίδια που θα εξελίσσονται με βάση τα «θέλω» της. Χρειάζονται και τα ψυχικά αποθέματα, όταν τα δεδομένα είναι εναντίον της. Όπως έγινε τρεις φορές στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση, με τους ποδοσφαιριστές του Τόρστεν Φινκ έδειξαν να ξέρουν από αντίδραση, έβγαλαν ποδοσφαιρικό εγωισμό και… έστειλαν μηνύματα ενόψει του φινάλε της σεζόν.