Δεν ασχολούνται με... σενάρια

Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν, ήδη αρκετοί έχουν βγάλει τα… κομπιουτεράκια, αρχίζοντας τις μαθηματικές πράξεις.

Πόσες νίκες χρειάζεται ο ένας για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αν ευνοείται ο άλλος με «Χ» για να εξασφαλίσει Ευρωπαϊκό και τα λοιπά. Στο ΑΠΟΕΛ, όντας… έμπειροι από πρωταθλητισμό το αντιμετωπίζουν αλλιώς, από την σωστή του βάση…

Δεν επιτρέπουν σε σενάρια με συνδυασμούς αποτελεσμάτων, αφού γνωρίζουν ότι αυτό είναι επικίνδυνο στο να αποπροσανατολίσει παίκτες και τεχνικό τιμ. Το ΑΠΟΕΛ είναι στην κορυφή έχοντας δύο βαθμούς διαφορά και μόνο με νίκες θα μπορεί να… τελειώσει την υπόθεση «τίτλος».

Ενώπιον των «γαλαζοκιτρίνων», υπάρχει το ντέρμπι… αιωνίων με την Ομόνοια, το έκτο και τελευταίο φετινό με το ΑΠΟΕΛ να μετρά δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και καμία ήττα στα πέντε προηγούμενα. Ενδεχόμενη νίκη, αν μάλιστα συνοδευτεί με βαθμολογικές απώλειες από πλευράς Απόλλωνα αναμένεται να φέρουν την ομάδα του Τόρστεν Φινκ ακόμη πιο κοντά στον τίτλο.

Ο συνδυασμός της κρισιμότητας του αγώνα με το όνομα του αντιπάλου, αναμένεται να οδηγήσει τους φίλους της ομάδας στο γέμισμα του «ΓΣΠ», κατακλύζοντας τις τρεις διαθέσιμες κερκίδες και δίνοντας την έξτρα ώθηση που θα χρειαστούν οι ποδοσφαιριστές για να φτάσουν στην νίκη.