Τι κρατά και τι αφήνει...

Αρκετά θετικά και αρκετά αρνητικά προέκυψαν για το ΑΠΟΕΛ από το παιχνίδι με την Ανόρθωση στο "Παπαδόπουλος". Πιο κάτω τι πρέπει να κρατήσει και τι να αφήσει, η ομάδα της Λευκωσίας.

Τα θετικά

Σίγουρα το πιο μεγάλο "συν" είναι πως παρά την ισοπαλία, η διαφορά από τον Απόλλωνα διατηρήθηκε στο +2. Ακόμα ένα μεγάλο θετικό ήταν η αντίδραση στο γεγονός ότι η Ανόρθωση προηγήθηκε τρεις φορές, ενώ αγωνιστικά πολύ καλή ήταν η εικόνα της ομάδας στο τελευταίο εικοσάλεπτο του ντέρμπι. Σε εκείνα που κρατά το ΑΠΟΕΛ καταγράφεται και η συμμετοχή των Βινίσιους-Αλωνεύτη, δυο παικτών που χρειάζονται λεπτά στα πόδια τους ώστε να είναι στην καλύτερη κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια.

Τα αρνητικά

Το πρώτο που θα πρέπει να "ξεχάσει" γρήγορα η ομάδα του Φινκ είναι η αμυντική της λειτουργία. Πολλά τα κενά και τα τρία γκολ παθητικό ήταν σχεδόν αναπόφευκτα. Επίσης θα πρέπει να αφήσει πίσω της τα πολλά νεύρα που είχαν αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές, ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα. Κυρίως ο Λάνιγκ που δέχθηκε κίτρινη (4η) και δεν παίζει με την Ομόνοια - άλλο ένα αρνητικό.