Φέτος είναι διαφορετικά (πιθανοί αντίπαλοι)

Την Κυριακή αναμένεται πως το ΑΠΟΕΛ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, όπως είχε κάνει και το 2013 και το 2014. Όμως, φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά στον προγραμματισμό...

Το γεγονός ότι οι "γαλαζοκίτρινοι" θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους από τον 2ο και όχι από τον 3ο προκριματικό γύρο (αν κατακτήσουν το πρωτάθλημα), σίγουρα διαμορφώνει ένα διαφορετικό πλαίσιο. Το 2013 ο πρώτος Ευρωπαϊκός αγώνας με την Μάριμπορ ήταν στις 31 Ιουλίου και το 2014 με την HJK στις 30, ενώ φέτος θα είναι στις 14/15.

Το ΑΠΟΕΛ θα μάθει τον πρώτο του αντίπαλο στις 22 Ιουνίου και ενδέχεται να είναι μια από τις πιο κάτω ομάδες: Ντίλα Γκόρι, Τρέντσιν, Ζαλγκίρις Βίλνιους, Αστάνα, Μιλσάμι, Βαρντάρ, Στγιάρναν, Φόλα, Ντούνταλκ και Χιμπέρνιανς.

Αυτές είναι οι δεδομένες πιθανοί αντίπαλοι αυτή την στιγμή. Η λίστα θα διαμορφωθεί με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων ανά την Ευρώπη. Σημειώνουμε πως το ΑΠΟΕΛ θα είναι στους πιθανούς της κλήρωσης.

Όλα αυτά, βέβαια, μπορούν να περιμένουν ακόμα μερικές μέρες αφού η προσοχή είναι στην εξασφάλιση του πρωταθλήματος ώστε να ξεκινήσει και "επίσημα" ο προγραμματισμός.