Πρώτα πρωτάθλημα και μετά οι ανακοινώσεις

Σαφώς και γίνονται κινήσεις από πλευράς ΑΠΟΕΛ όσον αφορά τον προγραμματισμό για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, ωστόσο περισσότερα θα μπορούν να λεχθούν με τη νέα εβδομάδα.

Κάτι που σημείωσε επανειλημμένως ο Ντομίνγκος Πασιέντσα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του, αφού προέχει η κατάκτηση του πρωταθλήματος:

"Θα τα πούμε όταν είμαστε πρωταθλητές, γιατί θέλω οι παίκτες να επικεντρωθούν στο παιχνίδι της Κυριακής. Έχω δει πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα".

Ως εκ τούτου, ο καθένας πρέπει να δει το δικό του... κομμάτι και να επικεντρωθεί στο στόχο του και όταν έρθει η ώρα θα υπάρξουν και οι ανακοινώσεις για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε συνεργασία με τον Γκουστάβο Μαντούκα προχωρούν βέβαια σε αξιολόγηση όλων των δεδομένων και όταν κρίνουν ότι είναι απαραίτητο θα υπάρξει κι επίσημη ενημέρωση για όλα όσα αφορούν το "νέο" ΑΠΟΕΛ που... κτίζεται.

Sold Out τα εισιτήρια με Ερμή

Ενημερώνουμε ότι τα εισιτήρια για τον αγώνα Ερμής-ΑΠΟΕΛ έχουν εξαντληθεί. Μετά από αυτό δεν θα ανοίξουν ταμεία αύριο στο γήπεδο.