"Πρωτάθλημα, μετά από 15 χρόνια" (Βίντεο)

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Τζον Άρνε Ρίισε μετά την ολοκλήρωση της σεζόν με τον καλύτερο τρόπο για το ΑΠΟΕΛ. Ο Νορβηγός μίλησε στο www.kerkida.net μετά την απονομή του τροπαίου...

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από πολλά χρόνια για τον ίδιο: "Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το τελευταίο που τρόπαιο και 15 χρόνια από το τελευταίο μου πρωτάθλημα. Ήταν πολύ ωραίο που είχα συμβολή, έπαιξα σε αρκετά παιχνίδια και σκόραρα κάποια  γκολ και βοήθησα την ομάδα. Σήμερα κερδίσαμε για τους εαυτούς μας, για τους προπονητές, την διοίκηση και τον κόσμο. Ήταν μια δύσκολη σεζόν με πολλά καλά και κάποια αρνητικά όταν δεν παίζαμε καλά όμως τώρα είμαστε πρωταθλητές επομένως ποιός νοιάζεται".

Για την δική του παρουσία: "Όταν ήρθα στην ομάδα δεν ήμουν έτοιμος από φυσική κατάσταση, μου πήρε αρκετό χρόνο. Μετά ήρθε ο Νίκο, ο προπονητής φυσικής κατάστασης και άλλαξε τα πάντα για μένα. Τους τελευταίους μήνες είμαι πιο δυνατός από ποτέ".

Για τις στιγμές που ξεχωρίζει: "Το γκολ στον τελικό κυπέλλου είναι ξεχωριστό, ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ περίμενε να... εξαπολύσω την ρουκέτα και είναι ωραίο για μένα που έδειξα ότι ακόμα μπορώ να σουτάρω. Πέτυχα και άλλα γκολ αλλά νομίζω αυτό ήταν το πιο ωραίο. Φυσικά και σήμερα είναι πολύ ωραίο συναίσθημα γιατί κατακτήσαμε τον τίτλο".

Για το επίπεδο στην Κύπρο σε σχέση με τα μεγάλα πρωταθλήματα: "Είναι διαφορετικό το επίπεδο όμως για μένα ήταν δύσκολο γιατί δεν ήμουν έτοιμος και προετοιμασμένος. Όμως το απόλαυσα τους τελευταίους μήνες. Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ δύσκολος γιατί υπάρχουν τεχνικές ομάδες. Ο Απόλλωνας ήταν κοντά όμως στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τον τίτλο".

Για το νταμπλ παρά τις πολλές αλλαγές στην τεχνική ηγεσία: "Αυτό δείχνει πόσο  καλοί ήμαστε. Ευχαριστούμε όλους τους προπονητές. Τον Δώνη, τον Φινκ και τον Μαντούκα". 

Για το μέλλον του: "Τώρα έχω άλλο ένα χρόνο στο συμβόλαιο αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Θα πανηγυρίσω, θα το απολαύσω και μετά θα δούμε".