Έχασε η Μούρες αλλά παραμένει... ισχυρό!

Μπορεί η Τάργκου Μούρες να γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Άστρα και να την ξεπέρασε πλέον στο βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο το ΑΠΟΕΛ παραμένει στο γκρουπ των ισχυρών -με τα υφιστάμενα δεδομένα- για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και αυτό γιατί από τη στιγμή που ο κάτοχος του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ (Γιουβέντους ή Μπαρτσελόνα) έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ο πρωταθλητής της 13ης χώρας στη βαθμολογική κατάταξη της ΟΥΕΦΑ εξασφαλίζει την απευθείας πρόκρισή του στους ομίλους.

Αυτή είναι η Ελβετία, με τη Βασιλεία, η οποία είναι και η πρωταθλήτρια να συμμετέχει κατευθείαν στους ομίλους και να... αδειάζει μία θέση στους ισχυρούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ως εκ τούτου κι από τη στιγμή που "αδειάζει" μία θέση στο γκρουπ των δυνατών, το ΑΠΟΕΛ παραμένει ισχυρό και έχει περισσότερες πιθανότητες για πρόκρισή του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

** Εξυπακούεται ότι το ΑΠΟΕΛ θα είναι στους ισχυρούς και στο Β΄ Προκριματικό Γύρο από όπου θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του, όπως και στον Γ΄ Προκριματικό Γύρο.