ΝΑΙ... από Νούνο

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, www.kerkida.net, ανακοίνωση με θετική κατάληξη αναμένεται να προκύψει μέσα στα επόμενα 24ώρα όσον αφορά το τεράστιο κεφάλαιο για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν και ακούει στο όνομα Νούνο Μοράις.

Ο Πορτογάλος, που βρίσκεται στο ΑΠΟΕΛ από το 2007 και ήταν παρών σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων ετών, πανηγυρίζοντας πέντε πρωταθλήματα, τρία κύπελλα και τέσσερα Σούπερ Καπ, αλλά και τη συμμετοχή των "γαλαζοκιτρίνων" τρεις φορές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και μία του Γιουρόπα Λιγκ, τα βρήκε με τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη και παραμένει στην ομάδα της Λευκωσίας.

Μετά κι από την εξέλιξη αυτή, δεν αποκλείεται ο μακροβιότερος και πρώτος σε συμμετοχές ξένος στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ, να κλείσει την καριέρα του στους "γαλαζοκίτρινους" - είναι στα 31 του χρόνια.

Σημαντικό ρόλο για την παραμονή του στους νταμπλούχους Κύπρου έπαιξε ο πρώην συμπαίκτης του και νυν τεχνικός διευθυντής Γκουστάβο Μαντούκα, ο προπονητής Ντομίνγκος Πασιέντσα, η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας και φυσικά ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, που τον λατρεύει...