Γυμνοί... νταμπλούχοι!

Η κατάκτηση ενός τίτλου προκαλεί έκρηξη χαράς σε οποιδήποτε οπαδό, όμως στην Κύπρο ακόμα και οι πανηγυρισμοί... διαφέρουν σε σχέση με όσα ισχύουν στα προηγμένα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Την Κυριακή το ΑΠΟΕΛ εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα και κατ' επέκταση το νταμπλ όμως οι πρωταγωνιστές για άλλη μια φορά δεν το χάρηκαν όπως θα ήθελαν.

Με το σφύριγμα της λήξης στο "Αμμόχωστος", εκατοντάδες φίλοι της ομάδας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν το... τρέξιμο για να εξασφαλίσουν ένα αναμνηστικό από την μεγάλη μέρα. Αποτέλεσμα, οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ να μείνουν ημίγυμνοι να πανηγυρίζουν την επιτυχία!

Τις προηγούμενες μέρες πανηγύρισαν το πρωτάθλημα και η Μπαρτσελόνα, η Τσέλσι και η Μπάγερν. Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη... Σε Ισπανία, Αγγλία και Γερμανία οι δεκάδες χιλιάδες κόσμου των μεγάλων αυτών συλλόγων έμειναν στην εξέδρα και από εκεί χειροκρότησαν τους "ήρωές" τους. Οι ποδοσφαιριστές πανηγύρισαν με την άνεσή τους στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να τρέχουν για να μην τους... ξεγυμνώσουν.

Αντίθετα, για άλλη μια φορά στην Κύπρο είδαμε τις ίδιες εικόνες όπως και κάθε χρόνο με τον πρωταθλητή. Το φωτορεπορτάζ κάτω είναι χαρακτηριστικό...