Παντοκρατορία σε όλες τις ηλικίες (Βίντεο)

Ένα μοναδικό επίτευγμα πέτυχε φέτος η ακαδημία της ΑΠΟΕΛ. 

Το δελτίο Τύπου αναλυτικά:

Μετά και την εφαρμογή από πλευράς ΚΟΠ για την δημιουργία και εξέλιξη ακόμη περισσότερων πρωταθλημάτων, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που με την ολοκλήρωση τους, ο ΑΠΟΕΛ έχει πετύχει κάτι που δεν έχει προηγούμενο.

Οι ομάδες μας σάρωσαν όλους τους τίτλους πρωταθλήματος σε όλες τις ηλικίες πιστοποιώντας ότι η Ακαδημία ΑΠΟΕΛ είναι η κορυφαία στην Κύπρο.

Πρωταθλήτριες ομάδες αναδείχθηκαν όλες από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη ηλικία που λαμβάνει μέρος στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ.

1) Πρωταθλήτρια η ομάδα U21
Προπονητής: Σταύρος Γεωργίου

2) Πρωταθλήτρια η ομάδα U17, η οποία εξασφάλισε και την συμμετοχή της για δεύτερη σερί χρονιά στο UEFA Youth League (Ο ΑΠΟΕΛ είναι η μοναδική ομάδα που έχει συμμετάσχει από την Κύπρο)
Προπονητής: Κωνσταντίνος Χριστοφή

3) Πρωταθλήτρια προαιρετικού πρωταθλήματος ELITE U17 (Ο ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε με παιδιά κάτω των 16 ετών)
Προπονητής: Στέλιος Οκκαρίδης

4) Πρωταθλήτρια η ομάδα U15 ELITE
Προπονητής: Μάριος Χριστοδούλου

5) Πρωταθλήτρια η ομάδα U13 ELITE
Προπονητής: Γιώργος Οδυσσέως

Το διοικητικό συμβούλιο συγχαίρει τον Γενικό Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Κωνσταντίνο Παπαποστόλου, τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Σάββας Παρασκευά, τον λειτουργό της Ακαδημίας κ. Ανδρέα Ιωαννίδη καθώς επίσης το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο και όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ακαδημία της ομάδας μας. Το όραμα μας για δημιουργία της καλύτερης ποδοσφαιρικής Ακαδημίας στην χώρα παίρνει σάρκα και οστά. Όμως από εδώ και πέρα μας περιμένει ακόμη περισσότερη δουλειά αφού το σημαντικότερο είναι να παραμείνουμε στην κορυφή.

Συγχαρητήρια και καλή δουλειά.