Ο Jorge Mendes και... ο Πρόδρομος

Οι επαφές των ανθρώπων του γραφείου του  Jorge Mendes και του εδώ εκπρόσωπού τους με τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ για την ανανέωση του συμβολαίου του Νούνο Μοράις έγιναν μέσα σε μία πολύ καλή ατμόσφαιρα και σε άριστο κλίμα.

Ενδεικτικό της σχέσης που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι ότι ο πιο γνωστός μάνατζερ στον κόσμο -εκπροσωπεί μεταξύ άλλων τους Ζοσέ Μουρίνιο και Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ έχει κάνει μερικά από τα μεγαλύτερα DEAL στην ιστορία του ποδοσφαίρου-, είναι η πρόσκληση του Jorge Mendes προς τον Πρόδρομο Πετρίδη όπως παρακολουθήσουν μαζί από τη σουίτα που διαθέτει ο Πορτογάλος ατζέντης μαζί με τον Κριστιάνο στον 8ο όροφο του Σαντιάγο Μπερναμπέου έναν αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην πάροδο των χρόνων, άλλωστε, κι ελέω και της ανοικτής γραμμής που υπάρχει λόγω του Νούνο Μοράις το ΑΠΟΕΛ έχει... χτίσει μία πολύ καλή σχέση με τον κύριο Μέντες.

Μία σχέση που είναι στα καλύτερά της και η οποία με ενέργειες όπως αυτές που έκανε ο Πορτογάλος αποδεικνύουν το σεβασμό και την εμπιστοσύνη που τυγχάνουν οι νταμπλούχοι Κύπρου, κυρίως λόγω των επιτευγμάτων τους στην Ευρώπη, αλλά και των κινήσεών τους και τη σοβαρότητα που τους διακρίνει στο μεταγραφικό μέτωπο.