Ο ισχυρός... κορμός

Μπορεί το ΑΠΟΕΛ να πραγματοποίησε αρκετές κινήσεις στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, όμως έχει καταφέρει να κρατήσει ένα… δυνατό κορμό από την περσινή περίοδο.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με την Βαρντάρ στο πλαίσιο του Β’ Προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον τεχνικό της ομάδας Ντομίνγκος Πασιένσια να προσπαθεί να ενσωματώσει τους νέους, μέσα στον κορμό που διαθέτει η ομάδα με τους παλιούς.

Ενδεικτικό είναι ότι σε σχέση με το περσινό πρώτο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην Ελσίνκι, το ΑΠΟΕΛ δεν έχει πολλές αλλαγές…

Κάτω απ’ τα γκολπόστ ήταν ο Πάρντο, δεξί μπακ ο Σέρτζιο, αριστερό μπακ ο Αντωνιάδης και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Καρλάο και Αμορίν. Αμυντικά χαφ οι Βινίσιους και Μοράις, σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Ντε Βινσέντι, στα άκρα οι Χαραλαμπίδης και Γκόμες και στην κορυφή της επίθεσης ο Σιέρινταν.

Ο Πάρντο είναι τραυματίας ενώ η τετράδα της άμυνας μπορεί να είναι ίδια με πέρσι, αν κριθεί έτοιμος ο Καρλάο που έχασε αρκετές προπονήσεις. Μοράις και Βινίσιους επίσης μπορεί να παραμείνουν ως δίδυμο στον άξονα, οι Ντε Βινσέντι και Χαραλαμπίδης συνεχίζουν στην ομάδα ενώ εκτός «Αρχαγγέλου» είναι οι Γκόμες και Σιέρινταν.

Επί της ουσίας από τους περσινούς έντεκα, οι εννέα συνεχίζουν στο ΑΠΟΕΛ και από αυτούς οι οκτώ έχουν πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα.