"Η αγάπη σας θα με συνοδεύει για πάντα" (Φώτος)

Ο ΑΠΟΕΛ τίμησε τον Διονύση Χιώτη για την 7ετή προσφορά του στην ομάδα, στο πλαίσιο δείπνου που παρέθεσε προς τιμή του η διοίκηση, στο ταβερνάκι του ΑΠΟΕΛ το βράδυ της Τετάρτης.

Το παρών τους στην εκδήλωση πέραν του Διονύση Χιώτη που συνοδευόταν με την σύζυγο του έδωσαν ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Μάριος Χαραλάμπους και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Μάριος Χαραλάμπους αναφερόμενος στην τιμή που έκανε στον Διονύση Χιώτη το Σωματείου του ΑΠΟΕΛ ανέφερε: «Είναι το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε σ’ ένα ποδοσφαιριστή που τίμησε όσο λίγοι την φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Ένας ποδοσφαιριστής κόσμημα ο οποίος έδωσε και την ψυχή του για την ομάδα μας. Το όνομα του θα είναι γραμμένο πλάι στις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας του Σωματείου μας. Μας χάρισε αμέτρητες χαρές, συγκινήσεις μέσα από την 7ετή παρουσία του στην ομάδα μας και τον ευχαριστούμε πραγματικά για τα όσα πρόσφερε στον ΑΠΟΕΛ μας».

Ο Διονύσης Χιώτης με δηλώσεις του τόνισε για την τιμή που του έκανε ο ΑΠΟΕΛ: «Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του σωματείου για την τιμή που μου έκανε να με κάνει επίτιμο μέλος του ΑΠΟΕΛ. Ήταν μεγάλη η συγκίνηση ειδικά όταν μου παρέδωσαν την ωραιότερη φανέλα που πήρα ποτέ. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την Πορτοκαλί Ταξιαρχία για την πλακέτα που μου έδωσαν. Η αγάπη σας θα με συνοδεύει για πάντα».