Οι πολλές επιλογές, η ποιότητα και η εμπειρία

"Φορτσάρει" το ΑΠΟΕΛ και ανεβάζει ρυθμούς ενόψει του πρώτου Ευρωπαϊκού αγώνα της χρονιάς, με την Βαρτνάρ Σκοπίων.

Οι "γαλαζοκίτρινοι" διανύουν τις τελευταίες ημέρες τους στην Πολωνία, εκεί που πραγματοποιούν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους και μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά η τεχνική ηγεσία προσπαθεί να μεταφέρει την φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές του.

Πλέον οι προπονήσεις επικεντρώνονται κατά κύριο λόγο στο κομμάτι της τακτικής, για να μπορέσουν να... δέσουν οι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που έχει το ΑΠΟΕΛ στο ρόστερ του, γι' αυτό και έχουν προγραμματιστούν φιλικά σήμερα και αύριο. Μπορεί η Βαρντάρ να θεωρείται ως ανερχόμενη δύναμη, όμως η Κυπριακή ομάδα εδώ και χρόνια έχει συνηθίσει να βρίσκεται στην πρώτη... γραμμή, με τρεις παρουσίες σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και μία σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ.

Η διαφορά ποιότητας και εμπειρίας είναι δεδομένη και ο Ντομίνγκος Πασιένσια θα έχει δύσκολο... έργο στον καταρτισμό της πρώτης εντεκάδας της χρονιάς. Όποιοι και αν επιλεγούν, θα κληθούν να κάνουν το αυτονόητο, αυτό που προστάζει η ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

Νίκη και πρώτο βήμα για πρόκριση στον Γ' Προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, για να συνεχιστεί και φέτος το Ευρωπαϊκό... ταξίδι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.