3 στα 3 με ψηλό βαθμό

Εξαιρετικές οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του Boy Waterman. Στο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ ευχαριστημένοι για την επιλογή τους με την μεταγραφή του Ολλανδού ο οποίος μπήκε πολύ εύκολα στην ομάδα. Και δεν μπήκε απλά στο κλίμα αλλά έδειξε και πανέτοιμος στα τέσσερα παιχνίδια του Champions League.

Ο Ολλανδός είναι άνετος και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Διακρίνεται για την σιγουριά στις κινήσεις του και γενικώς όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει τις πλείστες ήταν θετικός. Ένα άλλο χαρακτηριστικό στον τρόπο παιχνιδιού του Waterman είναι πως όταν βγαίνει στις ψηλές μεταβιβάσεις στην περιοχή του σε στημένες και όχι μόνο φάσεις επιλέγει σχεδόν μόνιμα να κτυπά την μπάλα με γροθιές και δεν ρισκάρει να την μαζέψει. Η τακτική αυτή του Ολλανδού... αρέσει γιατί είναι αποτελεσματική ακι περιορίζει την πιθανότητα σοβαρού λάθους!

Οι γαλαζοκίτρινοι περιμένουν και ανέβασμα και του Κοδίνα έτσι ώστε μαζί και με τον Τάσο Κίσσα να υπάρχει μία τριάδα ικανών τερματοφυλάκων. Βέβαια η επιστροφή σε κατοπινό στάδιο του Πάρντο σίγουρα θα δημιουργήσει πραγματικό πονοκέφαλο σε τεχνική ηγεσία και διοίκηση αλλά για την ώρα το καλό της ομάδας απαιτεί ένα δυνατό τρίο...