Αν οι εφτά γίνουν οκτώ...

Στις 29 Αυγούστου του 2013, το ΑΠΟΕΛ δεχόταν γκολ στο φινάλε του αγώνα και δεχόταν την ήττα – αποκλεισμό από την Ζούλτε Βάρεγκεμ, στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτή είναι και η τελευταία ήττα των «γαλαζοκιτρίνων» σε προκριματική φάση Ευρωπαϊκής διοργάνωσης,σ σχεδόν δύο χρόνια πριν αφού ακολούθησαν εφτά αγώνες στους οποίους υπάρχει στην χειρότερη περίπτωση ισοπαλία.

Μετά το παιχνίδι με την Ζούλτε, ακολούθησε η σεζόν 2013-14 με το ΑΠΟΕΛ να δίνει τέσσερις αγώνες στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και να μετρά δύο νίκες και δύο ισοπαλίες με Ελσίνκι (2-2, 2-0) και Άαλμποργκ (1-1, 4-0).

Και η συνέχεια είναι φέτος με το ΑΠΟΕΛ να έχει δώσει μέχρι στιγμής τρία παιχνίδια, έχοντας δύο ισοπαλίες με την Βαρντάρ (0-0, 1-1) και μία νίκη εκτός έδρας με την Μίντιλαντ, με 2-1.

Εφτά σερί παιχνίδια χωρίς ήττα και αν γίνουν οκτώ, τότε οι «γαλαζοκίτρινοι» θα έχουν… κλειδώσει την είσοδο σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση για μία ακόμη χρονιά. Και αυτό γιατί μετά την νίκη στην Δανία, αν κερδίσουν ή έρθουν ισόπαλοι με οποιαδήποτε σκορ, τότε αυτόματα θα προκριθούν στον επόμενο γύρο.