"Σήμερα ήταν ένα ξύπνημα"

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Μίντιλαντ, ο Νεκτάριος Πετεβίνος τόνισε πως ήταν ένα πάρα πολύ ψυχοφθόρο παιχνίδι και πως το ΑΠΟΕΛ πήρε την πρόκριση λόγω της κατάθεσης ψυχής από τους παίκτες.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο ΑΠΟΕΛίστας μπορεί να έχασε τον ενθουσιασμό του, αλλά σήμερα ήταν ένα ξύπνημα.

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου των "γαλαζοκιτρίνων":

«Ήταν ένα πάρα πολύ ψυχοφθόρο παιχνίδι. Φαντάζομαι ιδιαίτερα για τους παίκτες που σχεδόν για ένα 90λεπτο έπαιξαν με δέκα παίκτες. Σήμερα κερδίσαμε και το στοιχείο της κατάθεσης ψυχής. Έχουμε νέους παίκτες και είναι σημαντικό να νιώθουν τον κόσμο δίπλα τους σε τέτοια παιχνίδια. Ο ΑΠΟΕΛίστας μπορεί να έχασε τον ενθουσιασμό του, αλλά σήμερα ήταν ένα ξύπνημα. Από το πρώτο λεπτό υποστήριξη ανεξάρτητα τι γινόταν στο γήπεδο. Ο ΑΠΟΕΛ πετυχαίνει κάτι πρωτόγνωρο για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που η ομάδα μας είναι στους ομίλους. Μόνο μεγάλες ομάδες μπορούν να το πετύχουν. Για πέμπτη φορά τα τελευταία χρόνια είμαστε στους ομίλους και πρέπει να το εκτιμήσουμε σωστά. Από εκεί και πέρα, ξεκούραση για μια μέρα, κλήρωση και κοιτάζουμε την επόμενη μέρα. Την προσπάθεια να περάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

«Αυτό που κοιτάζουμε είναι το γεγονός πως το ποδόσφαιρο είναι πάρα πολύ όμορφο και πάρα πολύ ύπουλο. Συζητούσαμε το διπλό στο πρώτο ματς, τη ζέστη και είδατε τι έγινε στα 90 λεπτά. Ο ΑΠΟΕΛ είναι η πιο συνεπής ομάδας στις ευρωπαϊκές πορείες και δεν έχει σκοπό να σταματήσει. Σκύβουμε το κεφάλι όμως, γιατί έχουμε μεγάλο στόχο μπροστά μας».

«Υπάρχουν κάποια νέα δεδομένα και με αυτά θα πράξει ο ΑΠΟΕΛ. Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει 31 Αυγούστου και δεν έχουμε κενή θέση. Θα κάνουμε αξιολόγηση του ρόστερ και θα πράξουμε όσα πρέπει και όταν πρέπει».

«Είμαστε στα 7.200 εισιτήρια διαρκείας αρχές Αυγούστου. Οι αριθμοί τα λένε όλα για τον κόσμο». 

«Το αποτέλεσμα είναι που χρειαζόμασταν, τίποτα άλλο. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε Απόλλωνα, Ομόνοια και ΑΕΚ».