“Έξτρα κίνητρο οι αποφάσεις του διαιτητή” (Βίντεο)

Μπορεί χθες να δέχθηκε την πρώτη του -γλυκιά-  ήττα με τον ΑΠΟΕΛ, όμως ο Μπόι Βάτερμαν ενέπνεε για ακόμα μια φορά εμπιστοσύνη κάτω από τα γκολπόστ των “γαλαζοκιτρίνων”.

Ο Ολλανδός πορτιέρο μετά το τέλος του επαναληπτικού του ΓΣΠ κόντρα στη Μίντιλαντ μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας του.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι…

“Είναι δύσκολο όταν δέχεσαι γκολ τόσο νωρίς και αυτό φάνηκε γιατί άρχισαν να μας πιέζουν. Δεχθήκαμε την κόκκινη κάρτα όμως δεν τα χάσαμε και αντεπεξήλθαμε σωστά σε αυτή την εξέλιξη.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου είχαμε χρόνο να μιλήσουμε μεταξύ μας και να οργανώσουμε την ομάδα. Η διαφορά μας με το πρώτο ημίχρονο είναι πως ξέραμε που πατούσαμε και ξέραμε πως να αμυνθούμε. Ο Βάντερ έπαιξε καθοριστικό ρόλο γιατί μπήκε μέσα στον αγώνα δυνατά και έκανε εξαιρετικό ματς”.

Για τον κόσμο…

“Ο κόσμος ήταν εξαιρετικός! Δεν είναι εύκολο για τον αντίπαλο να παίζει εδώ καλά λόγω των φιλάθλων μας. Ειδικά όταν δεχθήκαμε την κόκκινη κάρτα η υποστήριξη τους ήταν εντυπωσιακή!”

Για τον διαιτητή…

“Δεν θέλω να ασχοληθώ με τον διαιτητή. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όλα μπορούν να συμβούν σε ένα παιχνίδι. Για την ακρίβεια αποτελούσαν επιπλέον κίνητρο όσες αποφάσεις του διαιτητή μας αδικούσαν. Στην ανάπαυλα είπαμε πως δεν θα μιλάμε στον διαιτητή αλλά θα δίνουμε 10% περισσότερα από ότι δώσαμε στο πρώτο ημίχρονο”.

Για τον επόμενο αντίπαλο...

“Θα είναι πολύ καλό να είμαστε στο γκρουπ των δυνατών όμως πιστεύω πως στα playoffs και γενικά σε αυτό το επίπεδο που βρισκόμαστε πλέον, τίποτα δεν είναι εύκολο. Έτσι απλά θα περιμένουμε τον αντίπαλο όποιος και να είναι”.

Για την… απόσβεση των χρημάτων του σε τέσσερα μόλις παιχνίδια απάντησε:

“Δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα, εγώ είμαι εδώ για να κάνω αυτό που αγαπώ. Δεν ήταν εύκολο γιατί δεν προπονήθηκα με την ομάδα αλλά μόνος μου. Μετά από τρεις-τέσσερις προπονήσεις έπρεπε να αρχίσω σε ένα σημαντικό παιχνίδι για τον σύλλογο. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένος και αυτό με βοήθησε να αντεπεξέλθω. Κάναμε επίσης πολλή δουλειά σε λίγο χρόνο με το προπονητικό τιμ και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Ντράγκο που με προετοίμασαν πολύ καλά για αυτά τα παιχνίδια”.