Το κλάμα και τα respect (φώτος)

Ήταν ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε και πάλι στο ΑΠΟΕΛ αλλά ήταν και ο ποδοσφαιριστής που με την είσοδο του στο δεύτερο μέρος άλλαξε τις ισορροπίες παρά το γεγονός ότι η Λευωκσιατική ομάδα αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τον Βάντερ ο οποίος ήταν απλά συγκλονιστικός και έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο. Ταλαιπώρησε αφάνταστα τους αντιπάλους, κέρδιζε συνεχώς φάουλ, κρατούσε την μπάλα και γενικότερα έκανε και με το παραπάνω αυτά που του ζήτησε ο Ντομίνγκος Πασιένσια.

Ο Βραζιλιάνος ήθελε πολύ να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό όμιλο και τα κατάφερε αφού πλέον το ΑΠΟΕΛ είναι σίγουρα στο Γιουρόπα Λιγκ. Βεβαίως ο μεγάλος στόχος για τον ίδιο αλλά και τους συμπαίχτες του είναι οι ομίλοι του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Βάντερ ξέσπασε σε κλάματα συγκίνησης με αρκετούς από το τεχνικό τιμ αλλά και ποδοσφαιριστές να τρέχουν πάνω του να τον συγχαρούν για την μεγάλη εμφάνιση.

Ο ίδιος κέρδισε αρκετά respect και μπράβο στα αποδυτήρια...με τον Μπόι Βάτερμαν να τον αποθεώνει στην κάμερα του Kerkida.net