"Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο του κόσμου μας"

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, αλλά και οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο των "γαλαζοκιτρίνων" απευθύνουν ένα τεράστιο ευχαριστώ προς τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΑΠΟΕΛ απευθύνουν ένα τεράστιο ευχαριστώ προς τον κόσμο της ομάδας μας.

Χθες βράδυ οι ΑΠΟΕΛίστες απέδειξαν πως ο τρόπος συμπαράστασης τους προς τους ποδοσφαιριστές σε αγώνες που θα σημαδέψουν την ιστορία της ίδιας της ομάδας αλλά και του κυπριακού ποδοσφαίρου, είναι μοναδικός και ασύγκριτος.
 
Το επίπεδο ποιότητας στην συμπεριφορά που επέδειξαν 17,000 φίλαθλοι απέναντι σε μια προκλητικά «περίεργη» διαιτησία αλλά και η συνεχής τους στήριξη είναι στοιχεία άξια αναφοράς και το καλύτερο παράδειγμα για ένα λαμπρό μέλλον.
 
Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του χθεσινοβραδινού αγώνα ο κόσμος αποτέλεσε το στήριγμα στην προσπάθεια του κάθε ποδοσφαιριστή μας. Ακόμα και την στιγμή που η κούραση βάραινε τα πόδια, οι παλμοί εκτοξεύονταν στα ύψη και τα νεύρα ήταν τεντωμένα, όπλισε με δύναμη και ψυχικά αποθέματα τους παίκτες μας για να πετύχουν τον κοινό στόχο και ενωμένοι να γράψουμε μια ακόμα χρυσή σελίδα, εξασφαλίζοντας για 5η φορά τα τελευταία 7 χρόνια, παρουσία σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αυτό που κάποτε ήταν όνειρο για κάθε κυπριακή ομάδα αποτελεί για τον ΑΠΟΕΛ έναν διαχρονικό απτό στόχο που για ακόμα μια χρονιά, την τρίτη κατά σειρά, γίνεται πραγματικότητα.
 
Είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο να υποστηρίζει την ομάδα. Έρχονται ακόμα δύο πολύ σημαντικοί αγώνες για τα play off του Champions League όπου οι ποδοσφαιριστές θα χρειαστούν αυτό τον ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο συμπαράστασης για να μπορέσουν να πετύχουν τον μεγάλο φετινό στόχο του ΑΠΟΕΛ σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Την είσοδο στους ομίλους του Champions League.
 
Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο του κόσμου μας και τον ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερε το βράδυ της Τρίτης.
 
Ο ΑΠΟΕΛ επιθυμεί να ευχαριστήσει την FC Midtjylland γιατί αποτέλεσε μια άξια αντίπαλο και να ευχηθούμε στους ανθρώπους της, καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους για πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Αποτελεί εδώ και μια τριετία την καλύτερη ομάδα της Δανίας και φαίνεται από τον τρόπο δουλειάς αλλά και τα φετινά τους αποτελέσματα στο πρωτάθλημα ότι θα έχει και συνέχεια.
 
Επίσης θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στις άλλες τρεις κυπριακές ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Οι συνολικές επιτυχίες αντανακλούν στο κυπριακό ποδόσφαιρο και βελτιώνουν την συνολική βαθμολογία της Κύπρου, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το μέλλον όλων των ομάδων μας.