Η επόμενη μέρα: Δεύτερο ή τρίτο γκρουπ δυναμικότητας

Ο αποκλεισμός από το Champions League με όποιο τρόπο και αν ήρθε αυτός, είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να διαχειριστεί πλέον το ΑΠΟΕΛ. Η επόμενη μέρα βρίσκει την ομάδα υπό έντονη κριτική αλλά και μέσα στους ομίλους του Europa League.

Oι γαλαζοκίτρινοι θα μάθουν το μεσημέρι της Παρασκευής (14:00) τους αντιπάλους τους μετά την κλήρωση που θα γίνει στο Μονακό.

Το ΑΠΟΕΛ αυτή την στιγμή είναι στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας και απόψε ελπίζει πως θα "ανέβει" στο δεύτερο. Συγκεκριμένα, πρέπει να αποκλειστούν δυο εκ των Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ρούμπιν Καζάν, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Αλκμάαρ, Bικτόρια Πλζεν, Στεάουα, Σάλτζμπουργκ και ΠΑΟΚ.

Η Μπορούσια κέρδισε εκτός την Οντ Μπόλκλαμπ με 3-4, η Ρούμπιν 1-1 εκτός με την Ραμποτνίσκι, η Αθλέτικ ηττήθηκε 3-2 εκτός από τη Ζίλινα, η Άλκμααρ έχασε 3-2 εκτός την Άστρα, η Βικτόρια κέρδισε 3-0 τη Βοϊβοντίνα, η Στεάουα ηττήθηκε 0-3 στην έδρα της από την Ρόζενμποργκ, η Σάλτζμπουργκ ηττήθηκε 2-0 εκτός από την Διναμό Μινσκ και ο ΠΑΟΚ μετά το 5-0 επί της Μπρόντμπι είναι ήδη στους ομίλους.

Οι αγώνες των ομίλων θα αρχίσουν στις 17 Σεπτεμβρίου και θα συνεχιστούν ως ακολούθως:

2η αγωνιστική: 1η Οκτωβρίου
3η αγωνιστική: 22 Οκτωβρίου
4η αγωνιστική: 5 Νοεμβρίου
5η αγωνιστική: 6 Νοεμβρίου
6η αγωνιστική: 10 Δεκεμβρίου