Θέλει να κερδίζει ο Τιμούρ, θέλει να κερδίζει το ΑΠΟΕΛ

Εποχή Τιμούρ Κετσπάγια στο ΑΠΟΕΛ από σήμερα και το μόνο δεδομένο είναι πως πλέον η ομάδα της Λευκωσίας έχει βρει έναν προπονητή που ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ της.

Ο Τιμούρ μας έδειξε όλα αυτά τα χρόνια σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής πως... απεχθάνεται την ήττα. Παίζει πάντα για τη νίκη και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο. Είναι φιλόδοξος, παθιασμένος, στηρίζεται πολύ στην δύναμη που παίρνει από τον κόσμο και του αρέσουν οι προκλήσεις.

Το ΑΠΟΕΛ κατεβαίνει πάντα στο γήπεδο με στόχο τη νίκη και ουσιαστικά θα δώσει στον Τιμούρ όλα αυτά που ζητά. Ο κόσμος της ομάδας τις τελευταίες μέρες... ζήτησε τον Κετσπάγια, τώρα τον έχει και αν τον στηρίξει, θα του δώσει φτερά. Παράλληλα, είναι και η μεγάλη πρόκληση του Europa League που σίγουρα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τον Γεωργιανό.

Κάπως έτσι και μετά από πάρα πολλές προτάσεις που δέχθηκε τους προηγούμενους μήνες ο Κετσπάγια - από Ελλάδα, Βουλγαρία, Ντουμπάι, Κίνα, Κατάρ, Σαουδική Αραβία - πλέον είχε μπροστά του την κατάλληλη και δεν μπορούσε να πει όχι στην πρόκληση που του προσφέρει το ΑΠΟΕΛ.