"Περίπλοκα με ΑΠΟΕΛ"

Ικανοποιημένος από την κλήρωση που έφερε στον δρόμο της ομάδας του το ΑΠΟΕΛ, την Σάλκε και την Σπάρτα Πράγας, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης σε δηλώσεις του στον OTE TV.

Αναλυτικά

Για το αν είναι ευχαριστημένος απ’ την κλήρωση: «Γιατί όχι; Σε πρώτη φάση έχουμε ένα μεγαθήριο, μια παραδοσιακά μεγάλη δύναμη της Γερμανίας, την Σάλκε. Στον ΑΠΟΕΛ περιπλέκονται τα πράγματα, λόγω αλλαγής προπονητή. Δύσκολα τα πράγματα αν την αντιμετωπίσουμε στο πρώτο παιχνίδι. Η Σπάρτακ Πράγας είναι σταθερή δύναμη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα την πετύχουμε». 

Για το τι τον προβληματίζει σε κάθε αντίπαλο: «Είναι ένα μωσαϊκό διάφορων τρόπων ποδοσφαίρου. Η Σάλκε έχει το παραδοσιακό γερμανικό τρόπο . Δεν παρατάει το παιχνίδι, παίζει ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Ξέρουμε τις εμμονές των Γερμανών στο ποδόσφαιρο. Με τον ΑΠΟΕΛ παίξαμε ένα φιλικό, όμως ήταν με παίκτες που δεν παίζουν πολύ στην Ευρώπη. Είδα κάποιους αξιόλογους ποδοσφαιριστές, από διάφορες εθνικότητες. Για την Σπάρτακ έχει μεγάλη σημασία σε τι κατάσταση θα την πετύχουμε». 

Για την ήττα απ’ τον ΑΠΟΕΛ στο φιλικό: «Είναι φιλικό, δοκιμάζουμε πράγματα. Δεν υπάρχει ομοιογένεια σε τέτοια παιχνίδια, δεν βγαίνουν τέτοια συμπεράσματα. Ήταν ακόμα νωρίς. Ο ΑΠΟΕΛ ξεκούραζε κάποιους παίκτες. Δεν είναι κριτήριο.