"Άλλαξαν προπονητή, πήραν νέους παίκτες στο ΑΠΟΕΛ"

O τεχνικός της Σπάρτα Πράγας, Zdeněk Ščasný και οι ποδοσφαιριστές Martin Frýdek και Ladislav Krejčí μίλησαν για την κλήρωση των ομίλων του Europa League και σχολίασαν, φυσικά και το ΑΠΟΕΛ...

Zdeněk Ščasný: "Έχουμε μία ομάδα από τη Μπουντεσλίγκα, κάτι που θα είναι ενδιαφέρον και για τους παίκτες και για τον κόσμο. Όσο για τους δύο άλλους αντίπαλους, στο ΑΠΟΕΛ υπάρχει μεγάλη απογοήτευση που απέτυχαν να προκριθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλαξαν προπονητή, πήραν νέους παίκτες για να δυναμώσουν ενόψει των εγχώριων διοργανώσεων και του Europa League. Αντιλαμβάνομαι ότι για τον κόσμο δεν έχει το μέγεθος της Τότεναμ και της Μονακό, αλλά ποδοσφαιρικά μιλώντας θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Για μένα είναι όλοι δύσκολοι αντίπαλοι. Για την Σάλκε είναι ξεκάθαρο, οι άλλες ομάδες απλώς δεν είναι τόσο μεγάλα ονόματα. Ο όμιλος έχει πολύ ενδιαφέρον και ανυπομονώ για τα παιχνίδια. Είναι όλα ανοικτά, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση".

Ladislav Krejčí: "Χαίρομαι που έχουμε στο γκρουπ μια ομάδα της Μπουντεσλίγκα, ήταν η επιθυμία μου. Αν και ήθελα τη Ντόρτμουντ και η Σάλκε είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος. Ήθελα ομάδα της Μπουντεσλίγκα γιατί θα είναι σπουδαίες αναμετρήσεις κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο και επίσης στη Γερμανία υπάρχει φανταστική ατμόσφαιρα. Την Κυπριακή ομάδα δεν την ξέρω τόσο καλά. Το ΑΠΟΕΛ θυμάμαι ότι έπαιξε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο. Τον Αστέρα δεν τον έχω δει ποτέ στο παρελθόν. Η Σάλκε είναι σίγουρα το φαβορί για πρόκριση, η δεύτερη θέση θα παιχτεί ανάμεσα σε εμάς και τις άλλες δύο ομάδες. Πιστεύω υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης. Ανυπομονώ για τα παιχνίδια".

Martin Frýdek: "Έχουμε στο γκρουπ μία ομάδα της Μπουντεσλίγκα, που θα απολαύσουμε τα ματς μαζί τους. Απέναντι στο ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκα όταν ήμουν στην Σένιτσα. Θυμάμαι που χάσαμε αλλά ήμασταν καλύτεροι. Σίγουρα θα υπάρχει μία πολύ καλή ατμόσφαιρα και θα μας περιμένουν ως εύκολο αντίπαλο. Δεν ξέρω αν στο ΑΠΟΕΛ υπάρχουν παίκτες από εκείνη την ομάδα, έτσι δεν μπορώ να συγκρίνω".