«Στους 16 και τρίτο σερί νταμπλ»

Μέσα από τις δηλώσεις τους στο περιθώριο του Αγιασμού, τόσο ο πρόεδρος Μάριος Χαραλάμπους όσο και ο αρχηγούς του τμήματος Φούτσαλ Παναγιώτης Παναγιώτου αλλά και ο προπονητής Τόμις Χρυσοστόμου, έθεσαν πολύ ψηλά τον πήχη της ομάδας Φούτσαλ του ΑΠΟΕΛ, ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινάει με τον αγώνα του Σούπερ Καπ στις 18 Σεπτεμβρίου, κόντρα στην ΑΕΚ.

Το δελτίο Τύπου αναλυτικά: 

«Εύχομαι σε όλα τα παιδιά υγεία και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο να είναι δίπλα μας και εμείς θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ» είπε στη σύντομη τοποθέτησή του ο πρόεδρος Μάριος Χαραλάμπους.
 
«Μέσα από τα εργομετρικά είδαμε τις ανάγκες της ομάδας και δουλεύουμε πάνω σε αυτές. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στις 18 Σεπτεμβρίου. Τις επόμενες μέρες θα δουλέψουμε αρκετά σε θέματα τακτικής ενώ θα δώσουμε και έξι φιλικά (σ.σ. το πρώτο ήταν την Παρασκευή 28/8 με την Ελπίδα Αστρομερίτη)» εξήγησε ο προπονητής Τόμις Χρυσοστόμου και πρόσθεσε: «Η διοίκηση έκανε την υπέρβαση και αποκτήσαμε πέμπτο ξένο. Πλέον έχουμε ως στόχο την πρόκριση στον Elite Round του UEFA Futsal Cup».
«Στόχος είναι η υπέρβαση στην Ευρώπη» λέει εμφαντικά ο αρχηγός του τμήματος, Παναγιώτης Παναγιώτου. «Μας έτυχε ένα δύσκολο πρόγραμμα για αρχή, καθώς μετά το αγώνα του Super Cup προστέθηκε το ντέρμπι με την Ομόνοια, κεκλεισμένων  των θυρών, ενώ αμέσως μετά έχουμε τα τρία παιχνίδια του UEFA Futsal Cup. Στόχος είναι το απόλυτο στις εγχώριες διοργανώσεις και η πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης» επισημαίνει ο κ. Παναγιώτου.
 
«Πιστεύω φέτος η χρονιά θα είναι πιο δύσκολη διότι οι άλλες ομάδες έφεραν καλούς παίκτες και έγιναν πιο ανταγωνιστικές. Έχουμε τους αγώνες του UEFA Futsal Cup στην έδρα μας και ελπίζω να προκριθούμε» λέει ο Λέο. 
 
«Ξεκινάμε με τον αγώνα του Σούπερ Καπ, όπου δεν υπάρχει φαβορί. Περιμένουμε πως και πως τους αγώνες του UEFA Futsal Cup. Θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο αλλά χρειαζόμαστε και τον κόσμο δίπλα μας για να τα καταφέρουμε» δηλώνει ο αρχηγός Αλεξίου.
 
Ο Αγιασμός τελέστηκε από τον Πάτερ Χριστόφορο, στην παρουσία του προέδρου του ΑΠΟΕΛ Μάριου Χαραλάμπους.