"Χωρίς φόβο, με πίστη στις δυνάμεις μας"

Ο Ντορίν Γκοϊάν υπογράμμισε πως ο Αστέρας δεν φοβάται τους αντιπάλους του στη φάση των ομίλων του Europa League και συμπλήρωσε πως οι Αρκάδες μπορούν να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Ο Ρουμάνος αμυντικός τόνισε πως η πέρα από τη Σάλκε, η οποία είναι το φαβορί για την πρώτη θέση, οι υπόλοιπες τρεις ομάδες θα "μονομαχήσουν" για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αρχικά, ο Γκοϊάν είπε στην εφημερίδα "Real News": "Σαφώς και η Σάλκε είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου και μία από τις καλύτερες της διοργάνωσης γενικότερα, όμως θα παλέψουμε, αυτό είναι βέβαιο. Και ο ΑΠΟΕΛ και η Σπάρτα Πράγας είναι αντίπαλοι με τη δική τους ιστορία στην Ευρώπη, που σημαίνει πως θα αγωνιστούν κι εκείνοι με τη σειρά τους για την πρόκριση στην επόμενη φάση".

Στη συνέχεια, ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα, συμπλήρωσε: "Το ίδιο θα κάνουμε και εμείς, χωρίς φόβο και με πίστη στις δυνάμεις μας. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο στους ευρωπαϊκούς αγώνες και να διακριθούμε, δεν έχουμε λοιπόν παρά να το επαναλάβουμε φέτος".