"Ότι πέτυχα ανήκει στο παρελθόν, το μέλλον είναι το ΑΠΟΕΛ"

Είπε αρκετά ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά τη νίκη επί της Πάφου. Μίλησε για το ματς, για τον Καβενάγκι, για όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΑΠΟΕΛ αλλά και για το ενδεχόμενο μεταγραφών.

Αναλυτικά ανέφερε: "Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Θα συμφωνήσω ότι η έκταση του σκορ αδικεί την Πάφο αν δούμε τη συνολική της παρουσία αφού στάθηκε πάρα πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Είχε αρκετές ευκαιρίες, είχαμε και εμείς ευκαιρίες.

Προσπαθήσαμε αυτές τις μέρες εγώ και προηγουμένως άλλοι ανθρώποι στην ομάδα, να ανατρέψουμε αυτή την ψυχολογία που υπήρχε, γιατί το χειρότερο ήταν αυτό. Μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ δεν ήταν εύκολο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, έδωσαν τα πάντα για να κερδίσουμε και να δει και πολλά γκολ ο κόσμος.

Χαιρόμαστε που ήρθε και ο καινούριος παίκτης, έβαλε και δυο γκολ. Τώρα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τον ετοιμάσουμε σε δυο βδομάδες... Είναι πράγματι ευχάριστο για ένα παίκτη που έρχεται από το εξωτερικό και πετυχαίνει δυο γκολ, δείχνει την κλάση του και την ποιότητά του. Το πρώτο γκολ που έβαλε δεν ήταν εύκολο. Έχουμε και άλλους παίκτες που ήταν τραυματίες. Είναι καλό για εμάς που έχουμε δυο βδομάδες καιρό για να ξεκουραστούμε και να ξεπεράσουμε τις πληγές που έχουμε στην ομάδα και να είμαστε πολύ δυνατοί με την ΑΕΚ. Και πάλι συγχαρητήρια στην Πάφο που είναι πολύ καλή ομάδα και δεν το λέω επειδή την κερδίσαμε εμείς.

Θα αναφερθώ σε κάτι και να τελειώσω εκεί. Τον τελευταίο καιρό λέχθηκαν πολλά... Και καλά και κακά και πολύ καλά και πολύ κακά και κάποια που δεν λέγονται. Αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι εγώ είμαι ένας από τους ανθρώπους που αν κοιτάξω πίσω, μπορώ να πω με περηφάνια ότι έχω κάνει κάτι στη ζωή μου... Αυτά που έχω κάνει με τις ομάδες σαν ποδοσφαιριστής και προπονητής. Αλλά αυτό είναι για εμένα παρελθόν. Αυτή τη στιγμή το μέλλον μου είναι με το ΑΠΟΕΛ και εγώ θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της που πάντα είναι ψηλοί, πρωτάθλημα-κύπελλο και διάκριση στην Ευρώπη".

Σε ερώτηση αν μπορεί να γίνει άλλη μεταγραφή μέχρι αύριο: "Όχι... Μέχρι αύριο... Τη νύχτα κοιμάται ο κόσμος" (γέλια).