Άγριο κράξιμο στον Πασιένσια

Άγριο κράξιμο στον Ντομίγκος Πασιένσια από ιστοσελίδα της Πορτογαλίας που κάνει αναδρομή στα "κατορθώματα" του πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ, τα τελευταία χρόνια. Μια καριέρα που ξεκίνησε καλά, πήρε την κατηφόρα...

Διαβάστε πιο κάτω ορισμένα από αυτά που σημειώνει ο συντάκτης:

- Ο Πορτογάλος τεχνικός άλλαξε τέσσερις ομάδες, πρωταθλήματα και χώρες από το 2012 και μετά. Μόνο μια από αυτές τις ομάδες τον κράτησε πάνω από τρεις μήνες (ΑΠΟΕΛ).

- Μετά που έφυγε από την Σπόρτιγνκ, επέλεξε να φύγει από την Πορτογαλία όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, ακριβώς ότι είχε κάνει και σαν ποδοσφαιριστής. Πήγε στην Ισπανία και την Ντεπορτίβο. Από τότε σε 41 παιχνίδια πανηγύρισε... εννέα νίκες! 

- Στη Ντεπορτίβο πήγε το Δεκέμβριο του 2012 και εκδιώχθηκε τον Φεβρουάριο του 2013. Σε έξι ματς έκανε μια νίκη.

- Βρήκε ομάδα μετά από ένα χρόνο, στην Τουρκία και την Καϊσέρισπορ. Έφυγε μετά από δυο μήνες αφού την... οδήγησε στην τελευταία θέση!

- Στο ξεκίνημα του 2014/15 πήγε στην Vitória Setúbal. Σε 20 παιχνίδια πανηγύρισε πέντε νίκες και έφυγε αφού η ομάδα ήταν στην 15η θέση στο πρωτάθλημα.

- Τελευταία περιπέτεια για τον Πασιένσια στην Κύπρο. Το ΑΠΟΕΛ προκρίθηκε δυο γύρους στο Champions League και νίκησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Όμως ηττήθηκε στο Σούπερ Καπ στα πέναλτι και αποκλείστηκε από τη μέτρια Αστάνα στην Ευρώπη. Μετά από τρεις μήνες και οκτώ παιχνίδια, η περιπέτεια τελείωσε.