Ο Τιμούρ το χρειαζόταν

Την περασμένη Παρασκευή ο Τιμούρ Κετσπάγια ανέλαβε το ΑΠΟΕΛ. Το απόγευμα προπόνησε την ομάδα του, όπως και το Σάββατο ενώ την Κυριακή είχε το παιχνίδι με την Πάφο.

Μηδενικός, δηλαδή, χρόνος για τον Γεωργιανό να μάθει ακριβώς ποιούς παίκτες έχει στα χέρια του και να πειραματιστεί πριν το ντεμπούτο του. Μπορεί να ήξερε την ομάδα από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, όμως είναι διαφορετικό προφανώς να δουλεύεις στην προπόνηση, να έχεις την επαφή με τους παίκτες και την ευκαιρία να δοκιμάσεις πράγματα.

Αυτό θα μπορέσει να κάνει σήμερα (19:00) ο Τιμούρ στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, μέχρι ενός σημείου. Οι απουσίες λόγω Εθνικής και τραυματισμών είναι αρκετές, όμως ακόμα και έτσι το παιχνίδι θα βοηθήσει τον Κετσπάγια να αποκρυσταλλώσει εικόνα για κάποιους ποδοσφαιριστές και να δοκιμάσει συστήματα, τρόπους παιχνιδιού κτλ.

Γενικότερα αυτή η διακοπή στο πρωτάθλημα έκατσε γάντι στο ΑΠΟΕΛ και τον Τιμούρ αφού δίνεται ο χρόνος και στους παίκτες να μάθουν τι ζητάει από αυτούς ο νέος τους προπονητής, με ζητούμενο τη βελτίωση με την επανέναρξη.