Βίνι... μετά από έξι χρόνια

Ο Βινίσιους σκοράρει αρκετά συχνά αν αναλογιστούμε την θέση στην οποία αγωνίζεται και τον ρόλο που έχει. Δεν είναι ο παίκτης που παίρνει πολλές προσπάθειες μπροστά στο γκολ, αλλά άμα του παρουσιαστεί η ευκαιρία, συχνά είναι εύστοχος.

Κόντρα στην Πάφο πέτυχε δυο γκολ και ήταν η πρώτη φορά που το έκανε αυτό με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Αυτά ήταν τα γκολ υπ' αριθμό "8" και "9" για τον Βραζιλιάνο, με την γαλαζοκίτρινη.

Ο "Βίνι" το είχε κάνει ξανά στην καριέρα του να πετύχει δυο γκολ σε ένα παιχνίδι, πριν από σχεδόν έξι χρόνια. Συγκεκριμένα στις 20 Δεκεμβρίου 2009, στην ήττα της Desportivo Aves από την Βeira-Mar με 3-2 για το πρωτάθλημα Β' κατηγορίας στην Πορτογαλία. Είχε σκοράρει τα δυο γκολ των ηττημένων στο 43' (πέναλτι) και 67'.

Το θέμα, βέβαια, δεν είναι ότι σκόραρε δυο γκολ μετά από τόσα χρόνια, αλλά ότι το... έκανε. Αυτό θα του δώσει αυτοπεποίθηση ώστε να γίνει και πάλι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά στη μεσαία γραμμή, αφού είναι πραγματικότητα πως η περσινή σεζόν δεν κύλησε ιδιαίτερα καλά για τον ίδιο μετά τον σοβαρό του τραυματισμό.