"Καβενάγκι, Τσόκο και μια σημαντική διαφορά με Τιμούρ"

Με τον αρχηγό του Ολυμπιακού Λευκωσίας Νίκο Νικολάου επικοινώνησε η ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ ώστε να μας σχολιάσει την απόδοση των Καβενάγκι και Τσόκο αλλά και την προσέγγιση του Τιμούρ Κετσπάγια.

"Για τον Καβενάγκι ότι και να πούμε είναι λίγο. Σίγουρα κανείς δεν περιμένει από εμένα να πω ποιος είναι αλλά ακόμη και σε ένα φιλικό ήταν πολύ καλός. Δραστήριος, πέτυχε ένα γκολ και θα έλεγα ότι έχει εξαιρετικές τοποθετήσεις. Ξέρει που να σταθεί μέσα στο κουτί και δείχνει να είναι καλός και με το κεφάλι αλλά και με τα πόδια"

"Όσον αφορά τον Τσόκο... έδειξε θετικά στοιχεία. Είχε όρεξη, μάρκαρε και βγήκε μπροστά. Του λείπουν παιχνίδια καθώς δεν αγωνίζεται αλλά προσωπικά σχημάτισα θετική εικόνα για τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ".

Για τις διαφορές που βλέπει στο ΑΠΟΕΛ μετά την έλευση Τιμούρ Κετσπάγια: "Κοιτάξτε, σίγουρα ήταν ένα φιλικό παιχνίδι αλλά θα σας πω κάτι που έκανε εντύπωση σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό που παίξαμε πριν ένα μήνα. Βλέπω ότι η ψυχολογία είναι πολύ καλύτερη και ταυτόχρονα έβλεπα μέσα στο γήπεδο τους ποδοσφαιριστές να μιλάνε περισσότερο και να στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Αυτό μπορεί για κάποιους να μην είναι σημαντικό αλλά για εμένα που παίζω ποδόσφαιρο λέει πολλά".