Τρίτη νίκη σε ισάριθμα φιλικά

Η ομάδα Φούτσαλ του ΑΠΟΕΛ συνέχισε νικηφόρα τα φιλικά προετοιμασίας. Κέρδισε δύσκολα τον Εθνικό Λατσιών με 4-3, χάρη σε τέρματα των Γεωργίου, Χεσούς Ροντρίγκες (2) και Λέο.

Το δελτίο Τύπου αναλυτικά:

Οι γαλαζοκίτρινοι όπως παραδέχθηκε και ο τεχνικός της ομάδας παρουσιάστηκαν μέτριοι, αλλά ουδεμία ανησυχία δεν επικρατεί. Όπως ανέφερε ο κ. Τόμις Χρυσοστόμου η εικόνα που παρουσιάζει ο ΑΠΟΕΛ στα φιλικά είναι απολύτως φυσιολογική. 
 
«Θα ανησυχούσα μόνο αν η ομάδα ήταν απόλυτα έτοιμη. Αντικειμενικά θεωρείται αδύνατο αυτό. Χθες παρουσιαστήκαμε μέτριοι με φυσιολογικά σημάδια κόπωσης, λόγω των δυνατών και διπλών προπονήσεων. Κάναμε και κάποια λάθη τα οποία θα διορθώσουμε ενόψει συνέχειας». 
 
O κ. Χρυσοστόμου έκανε τον -μέχρι στιγμής- απολογισμό της προετοιμασίας. «Τα φιλικά προετοιμασίας με βοήθησαν πάρα πολύ να βγάλω χρήσιμα συμπεράσματα. Η εικόνα της ομάδας είναι ικανοποιητική για την εποχή. Κάποιοι ποδοσφαιριστές χρειάζονται ακόμα λίγο χρόνο για να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης. Είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστούμε σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας στα επίσημα παιχνίδια». 
 
Καταλήγοντας, ο τεχνικός της ομάδας αναφέρθηκε στη συνέχεια της προετοιμασίας: «Παρόμοια εικόνα με τη χθεσινή περιμένω και στο φιλικό της Δευτέρας (07/09) με την Ένωση. Ακολούθως, θα μπούμε στο στάδιο μονταρίσματος ώστε να ελαφρύνουμε τα πόδια των ποδοσφαιριστών και να ετοιμαστούμε για τους επίσημους αγώνες». 
 
Το φιλικό με την Ένωση θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο και θα αρχίσει στις 19:30.