Ήττα αν και προηγήθηκε (Φώτος)

Τυπικής διαδικασίας θα είναι ο Κυριακάτικος (04/10 – 19:00) αγώνας του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Gazprom Ugra καθώς η δεύτερη σερί ήττα στη διοργάνωση, από την Kremlin με 4-3, μηδένισε τις όποιες ελπίδες πρόκρισης άφηνε η ήττα της πρεμιέρας από τους Georgians Tbilisi (5-1). Toν αγώνα παρακολούθησαν περίπου 100 φίλοι του ΑΠΟΕΛ


 
Ενισχυμένη με τον αρχηγό Αλεξίου, που έχασε το πρώτο παιχνίδι λόγω τιμωρίας, και με τερματοφύλακα τον Κυπριανού, η ομάδα του Τόμι Χρυσοστόμου κατέθεσε ψυχή και προηγήθηκε 2-1 στο ημίχρονο και 3-1 αργότερα, όμως δεν άντεξε. Μεγάλο παιχνίδι έκανε  ο Λέο με δύο γκολ (4’, 21’), ένα πρόσθεσε ο Τζόνι (13’), που θα χάσει το τελευταίο παιχνίδι, καθώς δέχτηκε δεύτερη κάρτα στο τουρνουά.
 
Οι Γάλλοι ήταν καλύτεροι, καθώς είχαν 43 τελικές, έναντι 16 του ΑΠΟΕΛ και 4 δοκάρια, έναντι ενός. Μείωσαν 3-2 στο 23’, ισοφάρισαν στο 34’ και πήραν το ματς ένα λεπτό πριν το τέλος.
 
Κερδίζοντας 13-2 τους Georgians Tbilisi το απόγευμα, η Gazprom Ugram πέρασε στους «16» του UEFA Futsal Cup, ενώ το δεύτερο εισιτήριο θα κριθεί στον απογευματινό αγώνα της Κυριακής (04/10 – 16:30) μεταξύ Kremlin – Georgians, με τους Γάλλους να περνάνε και με ισοπαλία. 
 
Τραυματίας αποχώρησε ο Χεσούς.
 
ΑΠΟΕΛ (Τ. Χρυσοστόμου): Κυπριανού, Αλεξίου, Λέο, Ιακώβου, Τζόνι, Ευριπίδου (Τ),  Κόνιαλης (Τ), Βίτορ, Ροδόλφο, Χεσούς, Χριστοδούλου, Ιωάννου, Στυλιανού, Κουλουμπρής