Να "φτιάξουν" την κατάσταση και να "αποβάλουν" την πίκρα

Aρκετά συζητήθηκε στα "γαλαζοκίτρινα" στέκια η ατάκα του Προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη, στον συνάδελφο Ανδρέα Ροκόπο που ακολούθησε την αποστολή στην Πράγα... που βρίσκει δίκιο στον κόσμο που πικράθηκε.

"Να ξέρουν πως εμείς πικραθήκαμε... 201 φορές"!, είπε ο ισχυρός άνδρας των "γαλαζοκιτρίνων", ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε οι νταμπλούχοι Κύπρου να παρουσιαστούν όπως θέλουν οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας.

Άλλωστε, διαφορετικά είχαν οραματιστεί τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη και διαφορετικά "κυλάει" η ευρωπαϊκή πορεία του ΑΠΟΕΛ, κάτι που σαφώς και δεν αρέσει σε κανένα, αφού πίστευαν πως θα μπορούσαν να πανηγυρίσουν κι άλλες ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Πλέον, ζητούμενο είναι να "φτιάξουν" την κατάσταση, γιατί όσο πικραμένος και αν είναι ο κόσμος, άλλο τόσο είναι και η διοίκηση Πετρίδη.

Ιδιαίτερα, η διακοπή μετά το παιχνίδι με την ΕΝΠ "προσφέρεται" έτσι ώστε ο Κετσπάγια να δουλέψει με όσους ποδοσφαιριστές θα έχει στη διάθεσή του -θα λείπουν και πάλι αρκετοί διεθνείς-, αλλά να δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δείτε τη συνάντηση ενός ΑΠΟΕΛίστα με ένα Ομονοιάτη