Δύσκολη έξοδος, ζητούμενο η... ηρεμία ενόψει διακοπής

Το Γιουρόπα Λιγκ μπαίνει στην άκρη και η προσοχή όλων στο ΑΠΟΕΛ στρέφεται ολοκληρωτικά στον αγώνα της Δευτέρας με την Ένωση.

Μπορεί η Παραλιμνίτικη ομάδα να επανήλθε φέτος από την Β’ στην Α’ Κατηγορία, ωστόσο άπαντες γνωρίζουν ότι πρόκειται για μια κλασική ομάδα Α’ Κατηγορίας και που παραδοσιακά βάζει… προβλήματα στις εξορμήσεις του ΑΠΟΕΛ στο «Τάσος Μάρκου».

Με δεδομένο ότι ακολουθεί η διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας, η νίκη θα είναι… βάλσαμο στα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι «γαλαζοκίτρινοι» και θα επιτρέψουν στον Τιμούρ Κετσπάγια να δουλέψει στο διάστημα τις διακοπής (με όσους παίκτες του απομείνουν), μέσα σε καλό κλίμα.

Άλλωστε, μπορεί στο Γιουρόπα Λιγκ να ξεκίνησε άσχημα η φάση των ομίλων με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και με συντελεστή τερμάτων 0-5, ωστόσο στο πρωτάθλημα τα πράγματα είναι αλλιώς. Τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, με ζητούμενο την Πέμπτη νίκη που δεδομένα θα διατηρήσει το ΑΠΟΕΛ στην κορυφή, μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος, είτε μόνο είτε με συγκάτοικο είτε με συγκάτοικους. 

Τι άλλο θα μπορούσε να έχει η τούρτα του Βάντερ;