Η άνετη νίκη, οι δοκιμές και η ατάκα του Τιμούρ

Καλύτερα δεν θα μπορούσε να κυλήσει το βράδυ του ΑΠΟΕΛ στο Παραλίμνι. Σε μια χρονική περίοδο που οι γαλαζοκίτρινοι το χρειάζονταν, έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση, πήραν το τρίποντο με 5-0, όμως τα κέρδη δεν σταματάνε εκεί.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα, όχι μόνο κατά την διάρκεια του αγώνα αλλά και από το ξεκίνημα. Έβαλε, για παράδειγμα, τον Βάντερ στον άξονα και τον Ντε Βινσέντι δεξιά. Και αν για τον Αργεντινό ήταν γνωστό πως μπορεί να βοηθήσει και ως ακραίος αφού έπαιξε πολλές φορές εκεί στο παρελθόν, το ίδιο δεν ισχύει και για τον Βραζιλιάνο.

Ο Βάντερ, πάντως, ήταν εξαιρετικός όχι μόνο ως επιλογή πίσω από τον Καβενάγκι αλλά γενικότερα και όσον αφορά την εμφάνισή του, αφού έβαλε μεγάλο πάθος και είναι χαρακτηριστικό πως έπαιζε άμυνα μέχρι το 68' που έγινε αλλαγή και το σκορ ήταν στο 0-5. Φαίνεται πως πήρε το μάθημα που ήθελε να του δώσει ο Κετσπάγια... (θυμίζουμε την ατάκα ότι έπρεπε να μάθει κάποια πράγματα).

Απ' εκεί και πέρα, όπως είναι τα δεδομένα στο φετινό ΑΠΟΕΛ, "κέρδος" μπορεί να χαρακτηριστεί και το γεγονός ότι ο Σέρτζιο πήρε ανάσες (έγινε αλλαγή στο 57') και ο Τιμούρ δοκίμασε τον Μακρίδη στο δεξί άκρο της άμυνας αφου δεν υπάρχουν άλλες λύσεις σε αυτή την θέση.

Τέλος, στα αξιοσημείωτα από το Παραλίμνι και η ατάκα του Κετσπάγια πως "Δουλεύω δέκα χρόνια σαν προπονητής και ίσως να είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω δει ομάδα μου να παίζει". Ήταν το μεγαλύτερο... κομπλιμέντο του coach του ΑΠΟΕΛ προς τους παίκτες του, που από την αρχή της σεζόν φαίνεται πως τους λείπει η ψυχολογία. Η πεντάρα αλλά και αυτή η ατάκα είναι σίγουρα μια καλή "ντόπα" ενόψει συνέχειας...

MUY CONTENTO O KABENΑΓΚΙ!