H διακοπή έχει και τα... καλά της

Μπορεί η διακοπή του πρωταθλήματος να ήρθε μετά την πεντάρα του ΑΠΟΕΛ επί της ΕΝΠ και με τους "γαλαζοκίτρινους" στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο ήταν ιδιαίτερα σημαντική για δύο κυρίως λόγους.

Κατ΄ αρχάς, για να πάρουν ανάσες ορισμένοι ποδοσφαιριστές που παίζουν συνεχώς σε Κύπρο κι Ευρώπη εδώ και τρεις μήνες, αλλά και για να επανέλθουν παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Κάτι που είχε επισημάνει σε δημόσιες τοποθετήσεις του και ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Γεωργιανός γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι χρειάζεται η ομάδα του και πιθανότατα αυτή η διακοπή να ήρθε... γάντι, αφού μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, το ΑΠΟΕΛ έχει σημαντικά παιχνίδια να δώσει τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ευρώπη, με τις διπλές αναμετρήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης να είναι όλα τα λεφτά.

Ως εκ τούτου, θα ήταν ότι καλύτερο για τον κύριο Κετσπάγια να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του - πλην των Σωτηρίου και Πάρντο, που χρειάζονται ακόμα χρόνο-, προκειμένου να καταστρώσει όπως ο ίδιος θέλει τα πλάνα του και να μην "πονοκεφαλιάζει" ούτε για απουσίες ούτε για τυχόν πειράματα που θα ήταν υποχρεωμένος να κάνει.