Τιμούρ και... αποδεσμεύσεις

Μεγάλη συζήτηση γίνεται σχεδόν από το ξεκίνημα της σεζόν στο ΑΠΟΕΛ, αναφορικά με το ρόστερ. Το θέμα δικαίως απασχολεί τους φίλους της ομάδας αφού κάποιοι παίκτες παίζουν ελάχιστα, άλλοι είναι σκιά του εαυτού τους και κάποιοι νεοφερμένοι φαίνεται μέχρι τώρα, ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν.

Όμως η πραγματικότητα είναι πως, το ποιοι παίκτες περισσεύουν ή είναι απαραίτητοι στο ΑΠΟΕΛ ο μοναδικός αρμόδιος να το εξακριβώσει είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια. 

Άλλωστε μέχρι πρόσφατα (πριν πάει στο ΑΠΟΕΛ ο Τιμούρ) δεν ήταν στον... χάρτη ο Αρτυματάς, δεν γνώριζε κανείς τον μικρό Ραφαήλ, ενώ ήταν μόνιμα στοχευμένοι και αρκετοί άλλοι με μεγαλύτερο όνομα και πολύχρονη παρουσία στα γήπεδα.

Μην αποκλείσει κανείς ότι στο τέλος της ημέρας, και μετά την περίοδο που θα χρειαστεί η τεχνική ηγεσία να μελετήσει την κάθε περίπτωση, να προκύψουν και εκπλήξεις. Κανείς μέχρι τότε δεν είναι εκτός ομάδας αλλά και κυρίως κανείς δεν είναι σίγουρος... Η αξία του καθενός θα βγεί στο γήπεδο και όχι μέσα από οποιαδήποτε άλλη κατεύθυνση.