Nίκη για κορυφή χωρίς συγκάτοικο

Έχει πολλά προβλήματα με τραυματισμούς αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία σχετικά με τον στόχο για τη νίκη μόλις αρχίσει το ματς... Το ΑΠΟΕΛ για μία ακόμη φορά με πολλές ελλείψεις πάει στο Τάσος Μάρκου για να πάρει μόνο ένα αποτέλεσμα, τη νίκη και το τρίποντο με το οποίο θα επιστρέψει στην πρώτη θέση αυτή τη φορά χωρίς συγκάτοικο.

Οι γαλαζοκίτρινοι στο τελευταίο ματς εκτός Λευκωσίας στον πρώτο γύρο ακόμη και με τις μαζεμένες απουσίες είναι το φαβορί για τη νίκη ωστόσο αυτή για να έρθει πρέπει να παίξει καλά και να μην υποτιμήσει καθόλου τον αντίπαλο που είναι στην τελευταία θέση. 

Η εμφάνιση στη Γερμανία έδειξε πως η ομάδα, μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες, και φανέρωσε τις μεγάλες του δυνατότητες. Αν και απόψε το ΑΠΟΕΛ εμφανιστεί με τέτοιο πρόσωπο λογικά θα φθάσει στο ζητούμενο.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είδε και μελέτησε την Αγία Νάπα και είναι έτοιμος για να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα με το υλικό που έχει στη διάθεσή του. Επανέρχονται Καβενάγκι και ΝτεΒινσέντι ενώ στην άμυνα δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ο νεαρός Ραφαήλ Αναστασίου αν δεν προτιμηθεί η λύση με τον Μοράις. Ο τραυματισμός του Αντωνιάδη επαναφέρει τον Αλεξάνδρου στο αριστερό άκρο.

Δεν αναμένεται κοσμοσυρροή στο Τάσος Μάρκου όμως τουλάχιστον χίλιοι πιστοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ θα είναι στο πλευρό των παικτών της ομάδας.