Απλά πήρε το ζητούμενο

Το ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση το βράδυ της Δευτέρας στο Τάσος Μάρκου κόντρα στην Αγία Νάπα. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενε κανείς μετά το κουραστικό ματς στη Γερμανία και την υπερπροσπάθεια που έγινε πως οι γαλαζοκίτρινοι θα είχαν εύκολο έργο και εύκολη επικράτηση.

Όλοι έβλεπαν νίκη (όπως και έγινε) όμως εντός ΑΠΟΕΛ... μέτρησαν τον αντίπαλο και γνώριζαν πως μία υποφερτή εμφάνιση θα χρειαζόταν για να επιτευχθεί το ζητούμενο. Τελικώς η υποφερτή εμφάνιση δεν ήρθε και σαφώς υπήρξαν δυσκολίες μέχρι το τελευταίο ανακουφιστικό σφύριγμα της λήξης. Ειδικά στα τελευταία λεπτά και καθώς το σκορ ήταν εύθραστο οι φίλαθλοι της ομάδας ένιωσαν τον φόβο της απώλειας βαθμών. Τέλος καλό όλα καλά  και όπως είπε ο Κετσπάγια η προσοχή επικεντρώνεται πλέον στον επόμενο αντίπαλο αφού εν τω μεταξύ πάρουν και λίγες ανάσες ξεκούρασης οι ποδοσφαιριστές.

Το ΑΠΟΕΛ είναι στην κορυφή, έχει την ευκαιρία κλείνοντας το 2015 να μείνει εκεί και έπειτα μέσα στον Ιανουάριο να ενισχύσει το ρόστερ του για να μπορέσει να διεκδικήσει το 4ιο συνεχόμενο πρωτάθλημα.