Ποιότητα, νοοτροπία και συνέπεια στα δύσκολα φαίνονται...

Η ποιότητα, η νοοτροπία και γενικά το επίπεδο μιας ομάδας φαίνεται εκεί που «καίει το σίδερο».

Για άλλη μια φορά ο ΑΠΟΕΛ επιβεβαίωσε το πόσο συνεπής είναι στην κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και πως ουδέποτε δεν αφήνει ευκαιρίες να πάνε χαμένες. 

Η θέληση για επιστροφή στην κορυφή της κατάταξης ήταν τόσο μεγάλη που από νωρίς δεν άφησε κανένα ψεγάδι ελπίδας στον Εθνικό για κάτι καλό στην αναμέτρηση. 

Με τον κόσμο να κάνει έδρα το «Δασάκι» και τον Πιέρο Σωτηρίου σε μεγάλα κέφια, πέτυχε το γρήγορο γκολ που ήταν το ζητούμενο, ενώ στην συνέχεια απλούστευσε την υπόθεση τρίποντο με ένα δεύτερο λίγο πριν την έλευση του α’ μέρους.  

Κάπως έτσι δόθηκε και η ευκαιρία στον Τιμούρ Κετσπάγια να προστατεύσει τον Ντε Βινσέντι που ήταν στο όριο καρτών, δίνοντάς του συνάμα πολύτιμες ανάσες ενόψει κυπέλλου και σαφώς του ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια.  

Από κει και πέρα, όντας διαδικαστικού χαρακτήρα η συνέχεια δόθηκε η δυνατότητα στον Γεωργιανό όπως ξεκουράσει και τον Μοράις, που μέχρι και το παιχνίδι με τον Εθνικό έπαιζε ασταμάτητα φουλ 90λεπτα.

Πλέον, με τη δυναμική και την ψυχολογία να είναι σε υψηλά επίπεδα δείχνει να φορμάρεται στην ιδανικότερη περίοδο. Εκεί δηλαδή, όπου κρίνονται κατά βάση οι φετινοί στόχοι.