Πλέον 27άρης, στην καλύτερή του φάση

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΑΠΟΕΛ και του Κυπριακού πρωταθλήματος γενικότερα, γιορτάζει σήμερα.

Ο λόγος για τον Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος γίνεται 27 ετών και βρίσκεται σε ιδανική ηλικία για ποδόσφαιρο. Στην 3η του σεζόν στους «γαλαζοκίτρινους», ο Αργεντινός άσος πραγματοποιεί τις κορυφαίες εμφανίσεις του, έχοντας καταφέρει ήδη ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα.

Αποκτήθηκε στα μέσα της σεζόν 2013-14, όμως πρόλαβε να σκοράρει 13 φορές (12 στο πρωτάθλημα – 1 Κύπελλο).

Η επόμενη χρονιά, η περσινή δεν ήταν και τόσο καλή αφού ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε σε μονοψήφιο γκολ, σκοράροντας 9 γκολ (3 σε πρωτάθλημα – 3 σε Κύπελλο – 3 σε Ευρώπη).

Φέτος όμως, πραγματοποιεί εξαιρετικό πρωτάθλημα έχοντας ήδη 15 γκολ και όντας δεύτερος σκόρερ της ομάδας του, πίσω απ’ τον Καβενάγκι. 12 γκολ στο πρωτάθλημα, 2 στην Ευρώπη και άλλο 1 στο Κύπελλο είναι ο απολογισμός για τον «Ντέβι», ο οποίος πέραν από σκόρερ είναι και δημιουργός, μετρώντας ήδη 8 ασίστ στο πρωτάθλημα και όντας πρώτος στην σχετική λίστα για το ΑΠΟΕΛ.

Αν καταφέρει να… διώξει και τα περιττά νεύρα που κουβαλά κάποτε στους αγώνες, τότε θα γίνει ακόμη καλύτερος και θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους θα βασιστεί η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, στην μάχη για κατάκτηση τοτυ τίτλου.