Να μην προσθέσει ένα ακόμη ντέρμπι

Ομόνοια στο «ΓΣΠ», Ανόρθωση στο «ΠΑΠ», Αγία Νάπα στο «ΓΣΠ» και Απόλλωνας στο «Τσίρειο» είναι τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, για το ΑΠΟΕΛ.

Συν άλλα δέκα ντέρμπι στα πλέι οφ, σύνολο 14 αγώνες με μοναδικό παιχνίδι στο οποίο δεν τίθεται θέμα διαφωνίας ως προς το ότι είναι το ξεκάθαρο φαβορί, το παιχνίδι με την Αγία Νάπα.

Και ενδιάμεσα υπάρχει το Κύπελλο, με την αρχή να γίνεται στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο «ΓΣΠ», το πρώτο για την προημιτελική φάση. Με τέτοιο βαρυφορτωμένο πρόγραμμα, το τελευταίο που θα θέλει ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι να δει την ομάδα του να μην αποκτά πλεονέκτημα και να αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει ότι καλύτεροι θα έχει στην διάθεσή του, στην ρεβάνς του «Τσιρείου».

Μια καθαρή νίκη, με πέραν των δύο γκολ υπέρ και μηδέν παθητικό θα καθιστά περισσότερο ως τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό. Και θα δώσει την ευκαιρία στον Τιμούρ, αφενός να δώσει… ρεπό σε παίκτες που τραβούν το… κουπί στα τελευταία παιχνίδια και αφετέρου να τεστάρει τις λεγόμενες ρεζέρβες, για να είναι σε θέση να γνωρίζει τον βαθμό ετοιμότητας του κάθε παίκτη του.