Έβλεπε και... βλέπει Ομόνοια

Δεν τα κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε και αντί να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης, το ΑΠΟΕΛ πρόσθεσε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι στο φορτωμένο πρόγραμμα που ακολουθεί αφού έτσι αναμένεται να είναι ο επαναληπτικός μετά το 1-1. Η ισοπαλία με τον Άρη μπορεί να αφήνει μια στεναχώρια, αλλά εντός ομάδας δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Ήταν ηλίου φαεινότερο πως το ΑΠΟΕΛ είχε στο μυαλό περισσότερο το ντέρμπι με την Ομόνοια. Αυτό έγινε εμφανές τόσο απ' τις μαζεμένες αλλαγές που έκανε ο Κετσπάγια αλλά και στην συνέχεια με την εμφάνιση. Άλλωστε το επεσήμανε και ο Κώστας Καϊάφας ενώ και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς με τον Άρη εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ασχολούνται με το επερχόμενο ντέρμπι.

Άσχετα με όλα αυτά όμως, ο Κετσπάγια στη δημοσιογραφική μίλησε για παίκτες που "δυστυχώς μας απογοήτευσαν για ακόμα μια φορά" και είχε δίκαιο αφού μέσα στο παιχνίδι ήταν εμφανές πως κάποιοι δεν μπορούσαν να κάνουν όσα έπρεπε. Είναι ένα πράγμα να έχεις στο μυαλό ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι και είναι άλλο, κάποιοι παίκτες να είναι κάτω του μετρίου κόντρα σε μια - κατά γενική ομολογία - υποδεέστερη ομάδα...

Από την επόμενη στιγμή της λήξης του αγώνα με τον Άρη πλέον όλοι στο ΑΠΟΕΛ είναι προσηλωμένοι στο ντέρμπι που ακολουθεί. Στην ομάδα υπάρχει ηρεμία και μέσω των δύο προπονήσεων που απομένουν θα γίνει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία έτσι ώστε το Σάββατο να φθάσει στο ζητούμενο που δεν είναι άλλο από την νίκη η οποία θα διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Εν των μεταξύ εκτός από τα 8 σχεδόν χιλιάδες διαρκείας μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης είχαν διατεθεί και 2500 μεμονωμένα εισιτήρια. Ο στόχος για προσέλευση πέραν των 12-13 χιλιάδων οπαδών του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι "αιωνίων" φαίνεται πως είναι απόλυτα εφικτός.