Έτοιμος για την πρόκριση (πληροφορίες εισιτηρίων)

Mέσω της επίσημής της ιστοσελίδας, η διοίκηση του Σωματείου του ΑΠΟΕΛ αναφέρεται στο σημερινό ημιτελικό με την ΕΘΑ.

Αναλυτικά:

Η νίκη στο σημερινό ημιτελικό κυπέλλου καλαθόσφαιρας Ανδρών αποτελεί το μοναδικό στόχο του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην ΕΘΑ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και θα αρχίσει στις 20:30.

Η ομάδα μας στοχεύει στην κατάκτηση του τροπαίου και απόψε θα επιχειρήσει να κάνει το πρώτο από τα δυο βήματα που απομένουν.
 
Οι καλαθοσφαιριστές μας παρουσιάζονται έτοιμοι να αντεπεξέλθουν των δυσκολιών και να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, γεγονός που βοήθησε τον Γιώργο Βόβορα να προετοιμάσει όπως επιθυμεί και χωρίς προβλήματα την ομάδα μας.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα θα παίξει και η παρουσία του κόσμου, τον οποίο καλούμε να δώσει μαζικό παρών και να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις -και πάντα σε κόσμια πλαίσια- τον ΑΠΟΕΛ μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
1)    Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα από το Orange Shop και από το ταμείο του «Ελευθερία».
Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στο Orange Shop και σήμερα Πέμπτη από τις 09:00 - 13:00 και 14:00 – 17:00
Τα ταμεία του σταδίου θα ανοίξουν στις 19:30
2)    Στα σημεία προπώλησης, αλλά και στην είσοδο του «Ελευθερία» είναι απαραίτητη η προσκόμιση ταυτότητας.
3)    Στο κάθε εισιτήριο θα πρέπει να αναγράφεται ονοματεπώνυμο και αριθμός ταυτότητας του κατόχου για ταυτοποίηση στην είσοδο του σταδίου.
4)    Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και 1 ευρώ για τα παιδιά κάτω των 12 ετών.
5)    Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την νότια κερκίδα «Αμμόχωστος».