"Ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης του ΑΠΟΕΛ” (Βίντεο)

Το ΑΠΟΕΛ μετά από έναν ημιτελικό όπου κυριάρχησαν οι ανατροπές και οι συγκινήσεις , κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη με 92-89 κόντρα στην ΕΘΑ και πλέον είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου…

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Ανδρέας Σιζόπουλος, μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net για τη μεγάλη πρόκριση των "γαλαζοκιτρίνων"…

Αρχικά…

“Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, πολύ δυνατά, όπως περιμέναμε πως θα το ξεκινήσουμε και πήγαμε στα αποδυτήρια με μία διαφορά 19 πόντων. Πιάσαμε την ΕΘΑ, λίγο απροετοίμαστη, αλλά ξέραμε πως σε κάποια φάση θα βάλουν το 110% τους για να γυρίσουν το παιχνίδι. Είχαμε πει μέσα στα αποδυτήρια πως θα ξεκινήσουμε το παιχνίδι σαν να είναι 0-0, για να μπορέσουμε να το ελέγξουμε. Το κάναμε για τα πρώτα 3 λεπτά, μετά χάσαμε λίγο τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά όταν η μπάλα έκαιγε και ουσιαστικά μας έφτασε η ΕΘΑ, δείξαμε χαρακτήρα ομάδας, τον οποίο έχουμε κτίσει αυτούς τους τελευταίους μήνες. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και πιστεύω πήραμε μια άξια πρόκριση στον τελικό”.

Για τον κόσμο…

“Ο κόσμος που ήρθε σήμερα και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ, βοήθησε ως γεγονός στο μέγιστο, γιατί είναι ο έκτος παίκτης του ΑΠΟΕΛ. Κακά τα ψέματα, ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη δυναμική στον κόσμο στην Κύπρο, και περιμένουμε να πάρουμε όσα εισιτήρια μας αναλογούν στον τελικό για να γεμίσουν την κερκίδα και να μας σπρώξουν να φτάσουμε σε μία κατάκτηση, η οποία έχει να έρθει πάρα πολλά χρόνια. Πρώτα από όλα παίζουμε για τον κόσμο μας”.

Για τον τελικό με την ΑΕΚ…

“Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένας τελικός όπου πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο, όπως και η τύχη. Είμαστε πολύ δυνατές ομάδες, άσχετα άμα λένε πολλοί πως η ΑΕΚ επειδή παίζει Ευρώπη θα είναι κουρασμένη. Ξέρουμε πως οι αθλητές όταν παίζουν ένα τελικό, ξεχνάνε και κούραση, ξεχνάνε και προβλήματα και τραυματισμούς. Πιστεύω πως θα είναι μία διαφήμιση του μπάσκετ, γιατί και οι δύο ομάδες προσφέρουμε πολύ καλό θέαμα. Ελπίζω να κερδίσει ο καλύτερος”.