“Έτοιμος για τον τίτλο” (Πληροφορίες)

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ο ΑΠΟΕΛ αναφέρεται στο μεγάλο απόψινο τελικό του Κυπέλλου καλαθόσφαιρας, εκεί όπου οι γαλαζοκίτρινοι θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ…

"Ο ΑΠΟΕΛ θα διεκδικήσει απόψε το 12ο κύπελλο στην ιστορία του στην καλαθόσφαιρα Ανδρών. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον τελικό, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Νεόφυτου Χανδριώτη. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία» και θα αρχίσει στις 20:00. Τη θερμή στήριξη του κόσμου μας, αναμένουν οι καλαθοσφαιριστές του Γιώργου Βόβορα.
Ο δρόμος για τον αποψινό τελικό είχε δυο αρκετά υψηλά εμπόδια και ο ΑΠΟΕΛ τα πέρασε επιτυχώς. Αρχικά, απέκλεισε τον Απόλλωνα έπειτα από μεγάλη ανατροπή και ακολούθως την ΕΘΑ με δραματικό τρόπο. Σήμερα, η ομάδα μας βρίσκεται στο τελευταίο σκαλοπάτι πριν το βάθρο και με νίκη σε βάρος της ΑΕΚ θα πανηγυρίσει το κύπελλο μετά από 13 χρόνια.
Όλοι οι καλαθοσφαιριστές είναι στη διάθεση του κ. Βόβορα και δηλώνουν έτοιμοι για το αποψινό παιχνίδι".

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

1)    Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα από το Συνεδριακό του ΓΣΠ και από το ταμείο του «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία».
Στο Συνεδριακό του ΓΣΠ θα υπάρχει προπώληση από τις 13:00 - 15:00
Τα ταμεία του σταδίου θα ανοίξουν στις 19:00
2)    Στα σημεία προπώλησης, αλλά και στην είσοδο του «Ελευθερία» είναι απαραίτητη η προσκόμιση ταυτότητας.
3)    Στο απόκομμα του κάθε εισιτηρίου θα πρέπει να αναγράφεται ονοματεπώνυμο και αριθμός ταυτότητας του κατόχου για ταυτοποίηση στην είσοδο του σταδίου.
4)    Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και 1 ευρώ για τα παιδιά κάτω των 12 ετών.
5)    Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την νότια κερκίδα «Αμμόχωστος»
6)    Ο χώρος στάθμευσης για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ θα είναι πίσω από την κερκίδα «Αμμόχωστος».